måndag 1 mars 2010

Arbetslust

Det finns ju ett gammalt talesätt som säger; "om du skulle få arbetslust - sätt dig ner till den går över"

Det är väl egentligen ingen bra princip, om än kanske lite roligt.

Dessvärre finns det mycket annat som kan sätta hinder i vägen för att få arbetet att skrida framåt. För min del var det en semestervecka i Stockholm, med därpå följande förkylning. När förkylningen var överstånden kom snön. Det värsta snöfallet jag någonsin upplevt. Så mycket snö har jag nog aldrig skottat på en gång. När jag äntligen tog mig ner i båten blev det ganska snart stopp pga materialbrist.

En annan skrämmande tanke som slog mig för en stund sen - vi är redan inne i Mars månad. Trotts att jag ändå jobbat ihärdigt känns det som om jag ligger efter med allt det jag tänkte göra under vintern. Jaja - det brukar ju ordna sig, det är ju egentligen en prioriteringsfråga. Båten måste i varje fall va seglingsklar i slutet av Maj. Då går 12 och 24 timmars seglingarna.1 kommentar:

  1. Tommy!

    Visst känns det härligt att läsa ett inlägg om hur det var för mindre än en månad sedan och inse att det värsta nu är över (även om vi i Uppsala har en klass 1 varning för ymnigt snöfall i dag)
    Nu kör vi så det ryker så vi kommer i sjön i tid - för oss säkert en månad efter dig - nu kan väl ändå inte vintern stoppa oss längre

    Cia/Adastra

    SvaraRadera